Search for:

 

Skandinavian Sin Moo Hapkido järjestö vastaa ja edustaa Pohjois-Euroopan (Skandinavia ja Baltia) toiminnasta. Järjestöllä on tällä hetkellä kaksikymmentä jäsenseuraa. SSMHKD toimii seuroja yhdistävänä organisaationa, jossa ylintä valtaa käyttää vuosittain pidettävä järjestökokous.

Keskusjärjestön tarkoitus on “edistää ja kehittää Sin Moo Hapkidoa ja muita samantapaisia kamppailulajeja alueellaan ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, seniori-, nuoriso-, juniori-, taapero-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa.”

SSMHKD:n päätehtävänä on järjestää erilaisia koulutuksia, leirejä, kilpailuja, nuorisotoimintaa yms. tilaisuuksia jäsenseuroille sekä niiden jäsenille.

Järjestömme on jäsenenä mm. Mailman Hyoldobup-Hapkido järjestössä

 

Hallitus 2022-2024

Hallitus on järjestömme toimeenpaneva elin, joka hoitaa sille annetuin valtuuksin Sin Moo Hapkido järjestön hallinnon ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hallituksen tehtäviin kuuluu mm. uusien jäsenseurojen hyväksyntä, tiedottaminen ja lajin edistäminen Pohjois-Euroopassa.

Puheenjohtaja
Rami Vainionpää 9.dan, Pori
SSMHKD:N johtaminen, Kansainväliset suhteet

Varapuheenjohtaja
Erik Högland 3.dan, Kokkola
Junioritoiminta

Sihteeri
Tuulia Ojakoski 2.dan, Pori

Jäsen
Veli-Matti Uusikartano 3.dan, Uusikaupunki
Koulutustoimikunta

Jäsen
Seppo Lihavainen 2.dan, Pori
Kilpailutoimikunta

Jäsen
Petteri Koskinen 3.dan, Kokkola
Vakuutukset ja seuran perustaminen

Tiedottaja 2022-2024
Juha Lepistö 5.dan, Pori

 

Ruotsin vastaava
Stefan Johansson 4.dan, Lidköping,Ruotsi
Ruotsin toiminta