UUTISET 2018

Kansainvälisellä kesäleirillä graduoitiin pitkään mukana olleita mustia vöitä. Hyväksytyt uudet mustan vyön korotukset ovat Salvador Caballero 4.dan Barcelonasta ja samalla heidän tiimi liittyi meidän ryhmään.Babe Söderman (Pori) ja Maria Harkila (Turku) graduoitiin  3.dan arvoihin.Mia Surakka ja Tero Grönqvist Turusta  2.dan arvoihin. ja 5 uutta jäsentä black belt -tiimiin: Jukka Penttinen, Teemu Kerola, ja Toni Hakunti Kokkolasta sekä Jarno Järvinen Turusta ja Toni Tenhunen Iistä. Onnittelut mustat ja tietenkin myös uudet värivyö arvot !

Kansainvälisellä kevätleirillä graduoitiin pitkään mukana olleita mustia vöitä. Hyväksytyt uudet mustan vyön korotukset ovat Kari Nummi 4.dan ja Petri Alamäki 3.dan Porista sekä Sara Viitasalo 2.dan Parkanosta.

——–
Vuoden 2017 Hapkido harrastajaksi valittiin vyöleiri 2018 yhteydessä Eetu Peltoniemi 17v. Kokkolasta. Eetu on nuorin harrastaja Suomesta, joka on tittelin saanut. Samalla leirillä suoritettiin hyväksyttävästi 3 1.Danin mustaa vyötä. Onnea Aki-Petteri Lauri, Seppo Lihavainen ja Pekka Pälsi.