Skandinavian Sin Moo Hapkido järjestö vastaa ja edustaa Pohjois-Euroopan (Skandinavia, Baltia ja Venäjä) toiminnasta. Järjestöllä on tällä hetkellä parisenkymmentä jäsenseuraa. SSMHKD toimii seuroja yhdistävänä organisaationa, jossa ylintä valtaa käyttää vuosittain pidettävä järjestökokous.

Keskusjärjestön tarkoitus on “edistää ja kehittää Sin Moo Hapkidoa ja muita samantapaisia kamppailulajeja alueellaan ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, seniori-, nuoriso-, juniori-, taapero-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa.”

SSMHKD:n päätehtävänä on järjestää erilaisia koulutuksia, leirejä, kilpailuja, nuorisotoimintaa yms. tilaisuuksia jäsenseuroille sekä niiden jäsenille.

Järjestömme on jäsenenä mm. Euroopan Sin Moo Hapkido järjestössä ja Maailman Sin Moo Hapkido liitossa.

 

Hallitus 2020

Hallitus on järjestömme toimeenpaneva elin, joka hoitaa sille annetuin valtuuksin Sin Moo Hapkido järjestön hallinnon ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hallituksen tehtäviin kuuluu mm. uusien jäsenseurojen hyväksyntä, tiedottaminen ja lajin edistäminen Pohjois-Euroopassa.

Puheenjohtaja
Rami Vainionpää 9.dan, Pori
SSMHKD:N johtaminen, Kansainväliset suhteet

Varapuheenjohtaja
Seppo Lihavainen 1.dan, Pori
Junioritoiminta

Sihteeri
Jaakko Huokkola 5.dan, Turku

Jäsen
Erik Högland 2.dan, Kokkola
Koulutustoimikunta

Jäsen
Marko Mäkelä 2.dan, Pori
Kilpailutoimikunta

Jäsen
Petteri Koskinen 3.dan, Kokkola
Vakuutukset ja seuran perustaminen

Jäsen
Stefan Johansson 4.dan, Lidköping,Ruotsi
Ruotsin toiminta

Tiedottaja 2020
Juha Lepistö 4.dan, Pori